DGASPC Gorj caută personal pentru "Telefonul Copilului"

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcției vacante de asistent social practicant la Compartimentul de intervenție în regim de urgență în domeniul asistenței sociale „Telefonul copilului”.

Trei astfel de posturi sunt scoase la concurs, iar doritorii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistență socială, să aibă de aviz de exercitare a profesiei de asistent social emis de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – treapta de competență practicant şi minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării profesiei de asistent social.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 08 noiembrie 2019, ora 14:00: termenul limită de depunere a dosarelor, 19 noiembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă, 22 noiembrie 2019, proba interviu. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, din Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: