Primarii gorjeni, între a candida sau nu pentru un nou mandat

Amânarea alegerilor locale pentru o dată încă necunoscută le-a lăsat timp de gândire primarilor nehotărâți. La nivelul județului Gorj sunt câțiva edili care au anunțat că nu știu dacă mai candidează pentru un nou mandat. Dacă unii s-au decis ce să facă, alții se mai gândesc sau își caută partid.

Primarul din orașul Tismana anunța la un moment dat că nu mai vrea la primărie. ”În nici un caz nu m-am gândit la cariera mea politică și la viitorul meu politic, indiferent dacă mai candidez sau nu ca primar sau consilier local. Aș vrea totuși să mai ajut comunitatea. La nivel local e foarte importantă echipa pe care o formezi. E foarte greu să lucrezi cu o echipă divizată. După 8 ani am învățat că trebuie să ne alegem echipa cea mai bine votată, că altfel este greu. Nu m-am decis deocamdată. Mai am timp”, a precizat Marian Slivilescu, primarul din Tismana.

Printre primarii nehotărâți era și cel din Stănești, care deja a luat o decizie. ”Cred că voi mai candida pentru încă un mandat. Deocamdată nu am discutat la partid acest aspect. Când am zis că nu mai candidez, au fost atunci atacuri din partea unor persoane care îmi făceau numai răutăți. Acest lucru m-a ambiționat. Deocamdată am decis să candidez și tot din partea PNL, dar aștept și eu mai mult ajutor și sper să ajungă și comuna Stănești în rândul localităților dezvoltate”, a spus Ștefan Blideanu.

Deși ar prefera pensia, primarul din comuna Bustuchin candidează pentru un nou mandat, numai că nu și-a ales partidul. ”M-aș gândi să mă duc la pensie decât la vreun partid, dar nu am vârsta. Un partid e simplu de găsit, important e să vreau. Trebuie să mă mai gândesc”, a precizat Ion Ciocea.

Vizualizări: 2,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: