Încă o fotografie cu Orban fumând la guvern

O nouă fotografie îl înfățișează pe Ludovic Orban fumând chiar în sala în care se țin ședințele Guvernului. Fotografia este din ultimele săptămâni, pentru că persoanele de lângă Orban poartă mască.

Aceasta a fost postată tot de fostul consilier al ministrului muncii, Cristian Vasilcoiu, pe contul de Facebook. „Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!”, scrie Vasilcoiu pe Facebook, postând și fotografia.

Premierul Orban are și el mască, dar o ține pe barbă. După fotografia apărută vineri, premierul și cei patru miniștri care apar fără mască de protecție și consumând băuturi alcoolice în biroul de la guvern au sunat la poliție pentru a se autodenunța și au fost amendați cu sume de până la trei mii de lei fiecare.

Rămâne de văzut dacă Orban va fi dispus să scoată câte trei mii de lei din buzunar de câte ori apare o astfel de poză, fiind evident că pentru el este un obicei să fumeze la guvern, deși legea interzice de câțiva ani fumatul în instituțiile publice.

Galerie foto


Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: