Primarii liberali vor intrarea PNL la guvernare

Gheorghe Orzan, vicepreşedintele PNL Gorj, a declarat că există „o presiune fantastică din partea primarilor liberali” în vederea intrării partidului la guvernare. Afirmaţia a fost făcută aseară în emisiunea „Provocare la adevăr”, difuzată de postul de televiziune Gorj TV.

Orzan susţine că a consultat şefii de filiale PNL din Gorj şi a constatat că „există o opţiune aproape unanimă pentru intrarea la guvernare”. Vicepreşedintele PNL Gorj crede că paşii normali în perioada următoare ar fi recunoaşterea victoriei în alegeri a lui Traian Băsescu şi începerea negocierilor cu PDL pentru intrarea la guvernare. „Un guvern trebuie să apară în maximum 10-12 zile, şi aşa avem un blocaj la toate nivelurile care ne afectează foarte rău, punem în pericol pensiile şi salariile”, a atenţionat Orzan. Acesta spune că şi-a spus punctul de vedere şi la centru, astfel că se aşteaptă ca şefii partidului să ia în serios ceea ce se cere din teritoriu. „De altfel, am văzut că astăzi Crin Antonescu şi-a nuanţat declaraţia şi pare că acceptă intrarea la guvernare”, a spus Orzan.

„Toţi primarii vor la guvernare”

Aurelian Cotârlău, primarul liberal de la Scoarţa, spune că nu ştie niciun primar PNL care să nu vrea să intre la guvernare: „Avem nevoie de stabilitate, ne-am săturat de politică, de alegeri. Avem investiţii începute, trebuie să intrăm la guvernare şi să ne punem pe treabă”.

Ilie Petroi, primar PNL la Aninoasa, a spus la rândul lui că îşi doreşte intrarea partidului la guvernare: „Avem nevoie de fonduri şi pentru binele localităţii îmi doresc intrarea PNL la guvernare. Ar trebui să ne întâlnim la o şedinţă de partid unde să discutăm acest aspect şi eu o să respect decizia pe care o va lua PNL, indiferent care va fi aceasta”.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: