Primarii PNL, atacaţi în ziarul PSD. Dian Popescu vrea răzbunare!

Un nou război în USL. Dian Popescu, atacat în ziarele PSD-ului, acuză partenerii de alianţă că joacă la două capete în unele localităţi. Primul exemplu este Peştişani. Dian Popescu a admis ieri la Radio Infinit că atacul apărut într-un ziar local nu îi este adresat lui, ci primarului Florin Pavel din Peştişani. De fapt, cu două săptămâni înainte de alegeri pesediştii îi sapă pe liberali. După Peştişani, un alt exemplu ar fi Novaci, unde Dumitru Leuştean, nu este sprijinit de pesedistul Gheorghe Porumbel. Nici la Scoarţa liberalul Aurelian Cotâlău nu are sprijinul pesedistului Stamatoiu, iar la Tismana liberalul Nicolae Budică nu este susţinut de PSD. Sau este. Să piardă. În timp ce Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, spune că nu partidul pe care-l conduce este vinovat de scandalul mediatic, Dian Popescu promite răzbunare.

Reporter: Noi probleme în USL? Într-un cotidian deţinut de un pesedist este un atac la adresa dvs şi a primarului Florin Pavel. Titlul este Mafia liberală din Peştişani.

Dian Popescu: Când un ziar al PSD atacă virulent primarii PNL şi atacă scriind minciuni, nescriind adevăruri, reia un articol de acum trei ani şi lucruri care nu sunt adevărate, nu s-au confirmat de nici un organ al statului, problema este gravă. În plină campanie ziarele PSD-ului atacă PNL, noi fiind în alianţă, dar să vedem care sunt interesele reale. V-am spus mai devreme, interesul nu este Dian Popescu şi primarii PNL.

Rep: Credeţi că atacurile se îndreaptă spre primarii PNL?

D.P.: Da. Discutăm de un atac în interiorul alianţei şi cineva trebuie să răspundă. Chiar dacă nu va răspunde public, eu oricum nu las lucrurile nedecontate.

Rep: V-au sunat primarii să vă întrebe ce se întâmplă?

D.P.: Nu, nu m-au sunat. Şi eu am aflat de la dvs, nu sunt în judeţ, Nu m-au sunat primarii pentru că pe ei nu-i interesează aceste măgării, dar pe mine ca şi lider mă interesează. Voi deconta cu vârf şi îndesat orice atac din interiorul USL-ului. Vă spunea un coleg de-al meu că nu uită niciodată aceste atacuri mârşave pe la spate şi-i avertizez pe cei care se ocupă de astfel de lucruri în interiorul PSD.

Rep: Este un avertisment?

D.P.: Este un avertisment dat PSD, de faptul unor membri din PSD. Nu mă interesează când sunt atacat eu, dar de data asta nu este atacat Dian Popescu, ci USL. Nu comentez cine este implicat, dar atrag atenţia că nu voi lăsa nedecontate aceste lucruri.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: