Hotelul de la  stadion va fi scos la licitaţie

Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost inaugurat de o jumătate de an, dar nici până acum nu a ocupat nimeni spaţiile care  fac parte  din structura acestuia. Primarul Marcel Romanescu spune că spaţiile comerciale şi  hotelul de la stadion vor fi scoase curând la licitaţie.

Noua arenă din Târgu Jiu dispune de un hotel şi o  clădire de birouri  cu patru etaje, ambele făcând  parte din structura stadionului. De asemenea, s-au identificat şi câteva încăperi pretabile pentru spaţii comerciale.

Primarul  Marcel Romanescu a declarat la  Radio Infinit că își dorește să scoată la licitație, în perioada următoare, primele spații din incinta noului stadion municipal, inclusiv hotelul de patru stele ocupat acum de persoane  aflate în carantină: ”În perioada imediat următoare vor fi scoase primele spaţii la licitaţie, şi aici mă refer la spaţiile din faţa stadionului. Urmând apoi ca fiecare spaţiu care a fost bine identificat şi cadastrat să fie scos la licitaţie de către Direcţia de Patrimoniu. Inclusiv hotelul de  la stadion va fi scos la licitaţie, dar nu ştiu dacă în perioada aceasta, pentru că vorbim de persoane aflate în carantină acolo. Dar în perioada următoare şi hotelul va fi scos la licitaţie pentru închiriere pe o anumită perioadă de timp”.

În partea din faţă a stadionului se află un singur spaţiu ce ar  putea  fi  închiriat, lângă casa  de bilete a stadionului, un alt spaţiu care putea fi închiriat fiind ocupat între timp de Direcţia de Patrimoniu pentru a amenaja acolo un birou pentru referenţii angajaţi la finalul anului trecut. În rest, în partea din fată a stadionului, sunt sălile pentru presă, sala de şedinţe pentru meciuri şi sala de conferinţe, care nu pot fi  închiriate fiind folosite la meciuri.

În  partea din spate însă se află hotelul stadionului, cu patru etaje,  unde în  prezent sunt în carantină aproximativ 80 de persoane şi un corp de birouri, care însă nu sunt compartimentate şi nici mobilate.

Vizualizări: 2,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: