Primăriţă acuzată de furtul banilor pentru pachetele de Crăciun

Consilierul local din Alimpeşti Leonida Belgher a umblat în prima zi a anului la mai multe magazine din Târgu Jiu, pentru a verifica preţul dulciurilor din pachetul primit de copii de la primărie. Belgher spune că, după ce a văzut preţurile din magazine, este sigur că dulciurile din plasele date de primărie de Crăciun au costat maximum 20 de lei şi nicidecum 40 de lei, cât s-a aprobat în Consiliul Local.

Un nou conflict este pe cale să izbucnească la Alimpeşti, unde primăriţa Elena Mosor este acuzată de consilierul Leonida Belgher că a sustras jumătate din suma alocată pentru pachetele ce au fost date de Crăciun.

Belgher spune că în Consiliul Local a fost aprobată suma de 12.000 de lei pentru cumpărarea dulciurilor pentru 300 de elevi. La un calcul simplu, fiecare pachet trebuia să conţină alimente de 40 de lei. În plasa ce a ajuns la copii este o sticlă de suc, cornuri, ciocolată şi napolitane, totul la maxim 20 de lei, spune Belgher. „Am aprobat 120 de milioane lei vechi pentru pachete de Crăciun. 40 de lei pe pachet. Vreau să văd şi eu factura, firma de la care a luat. Am fost la mai multe magazine să văd preţurile şi nu sunt dulciuri de 40 de lei aici, ci la jumătate. Nu se poate aşa ceva. Eu am zis să mergem la un angro să luăm dulciuri, dar nu, că face licitaţie. Vreau să ştiu şi eu la ce firmă“, a declarat Belgher. 

Consilierul crede că nu este normal că primăriţa s-a hotărât să scoată profit şi de pe urma celor mici. „Chiar aşa, să iei din pachetele copiilor?“, se întreabă consilierul.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: