Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul Bobaru vrea "perestroika" în PNL

Restructurare – asta vrea primarul liberal de la Bumbeşti Jiu în filiala Gorj a PNL. Constantin Bobaru a folosit termenul de „perestroika”, pentru a da de înţeles că partidul este condus în mod dictatorial de Morega.

Constantin Bobaru spune că îşi dorea o schimbare a actualului preşedinte la întâlnirea liderilor liberali din partid la Braşov, lucru care nu s-a întâmplat. Primarul afirmă că, la Gorj, liberalii nu au parte nici măcar de "perestroika", acesta susţinând că politica lui Dan Ilie Morega este de a-i elimina pe cei care nu sunt cu el.

Bobaru se delimitează şi de liderul PNL Târgu Jiu, Dian Popescu, cel care l-a susţinut deschis pe Morega în disputa de la Braşov. Primarul din Bumbeşti Jiu afirmă că Dian Popescu "este paralel" cu politica, negând afirmaţia acestuia cum că împotriva lui Morega s-ar fi organizat un puci la nivel de filială.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: