Primarul Bucurescu vrea să treacă la PP-DD după alegeri

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti, este nemulţumit din cauza modului în care se întocmesc listele cu consilierii locali în USL. Acesta spune că era mult mai bine dacă la alegerile din luna iunie nu exista USL. Ba mai mult, Bucurescu a declarat într-un interviu acordat ziarului nostru că va trece în tabăra PP-DD imediat după alegerile locale.

Rep.: În această perioadă se întocmesc listele cu consilierii locali. Cum stau lucrurile la nivelul comunei Slivileşti?

S.B.: Lucrurile stau foarte prost. Niciodată nu a fost o harababură mai mare ca acum. Până acum nu am întocmit nici o listă, de două săptămâni sunt numai certuri din această cauză. Era mult mai bine dacă nu exista acest USL. Cel puţin, la alegerile locale trebuia să mergem pe liste separate fiecare partid. Numai aşa se putea vedea cine a muncit şi cine nu. Nimeni nu va mai avea voturile din 2008.

Rep.: Cum împărţiţi locurile, la câte aţi renunţat?

S.B.: Aşa cum am mai spus e un adevărat balamuc. Dacă mâine dau cu maşina într-o plută, mor numai din cauza stresului în care m-a băgat acest USL. Am şase consilieri PSD, însă patru deja au plecat la alte partide. A mai rămas decât preşedintele organizaţiei locale şi viceprimarul. Cu toate acestea îmi voi ţine cu dinţii de locurile mele chiar dacă ar fi să plec la alt partid cu tot neamul meu.

Rep.: Intenţionaţi să plecaţi din PSD?

S.B.: Acum e prea târziu, deşi sunt partide care ştiu că mă primesc cu braţele deschise. Dacă domnul Mihai Prunariu ar fi venit la PP-DD cu cel puţin două luni mai înainte cu siguranţă acum eram candidatul acestui partid la Primăria Slivileşti. Este un om serios care ar fi putut obţine rezultate foarte bune. Voi pleca la PP-DD, imediat după alegerile din iunie. Am stat până acum în opoziţie de ruşinea domnului Călinoiu pentru că întotdeauna mi-a deschis uşa dumnealui, însă de acum înainte nu voi mai accepta nimic.

Rep.: Îi învinovăţiţi pe şefii partidelor pentru situaţia care este acum în USL?

S.B.: Toţi şefii partidelor au dat dovadă de o mare delăsare în ultima perioadă. Listele trebuiau făcute cu cel puţin o săptămână mai înainte. Oamenii mei au devenit suspicioşi şi cred că-i ţin cu preşul până în ultimul moment pentru a nu putea pleca la alte partide, însă şi eu personal sunt în aceeaşi oală cu ei toţi. La organizarea pe care o avea PSD-ul nu mă gândeam că vom ajunge vreodată în situaţia aceasta.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: