Primarul Ciocea, ofertat de PNL. „La locale, s-au pus și bani pe capul meu!”

La trei luni după ce a obținut un nou mandat în fruntea Primăriei Bustuchin, Ion Ciocea dezvăluie că a fost ofertat și de tabăra liberalilor. Ciocea a înclinat să candideze pe lista PNL, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri și a ales să meargă cu Pro România.

Ion Ciocea a vorbit despre avansurile pe care i le-au făcut liderii din PNL Gorj. A avut timp de gândire zile bune, dar a refuzat. Susține că nu a vrut să fie arătat cu degetul că a ales PNL pentru că altfel nu ar fi ieșit primar și că a vrut să arate că poate obține voturile oamenilor indiferent de culoarea politică.

„Am avut două săptămâni să mă gândesc dacă vreau să mă duc la PNL. Am vorbit cu domnul Dan Vîlceanu, cu primarul Romanescu. Le mulțumesc pe această cale, dar știți de ce nu m-am dus la ei? Dacă eu câștigam pe lista PNL, îmi spuneau că m-am dus la ei de frică, spuneau că îmi era teamă că nu mai ies primar și m-a făcut partidul primar. Am stat și m-am gândit și când se depuneau candidaturile, am luat decizia să mă duc la Pro România”, a dezvăluit Ion Ciocea, la Accent TV.

Primarul din Bustuchin a adăugat că 2020 a fost un an greu pentru el. Pandemia și dificultățile financiare au culminat, spune primarul, cu lipsa de ajutor din partea Consiliului Județean. “Am fost lovit. Nu mi s-a dat un leu de la Consiliul Județean. Anul 2020 a fost, per total, un an greu, dar dacă o iau după realizări, eu am făcut multe lucruri pe fonduri europene. La locale s-au pus și bani pe mine la Bustuchin. Voiau să îl distrugă pe Ciocea, să îi arate că nu are valoare. Vorbesc oamenii! Mi-au spus! I-am bătut încă o dată pe cei de la PSD. La alegeri, m-am luptat cu un colos, cu PSD, și tot am câștigat”, a mai adăugat Ciocea.

Vizualizări: 1,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: