Primarul comunei Arcani, constructor în timpul liber

Vasile Popescu, primarul comunei Arcani, nu îşi va lua concediu în acest an. Edilul local spune că îşi petrece timpul liber muncind în gospodăria sa. Cel mai mult se pricepe în construcţii întrucât a lucrat pe şantier aproximativ 25 de ani. Vasile Popescu nu s-a hotărât încă dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat. Acesta va lua o decizie abia la sfârşitul anului când va face bilanţul activităţii sale de primar.

Deşi simte nevoia de relaxare, puţinul său timp liber şi-l petrece muncind în gospodărie. Cel mai bine se pricepe în construcţii, experienţa căpătată în anii în care a lucrat pe şantier spunându-şi cuvântul. Vasile Popescu a absolvit Facultatea de Construcţii Timişoara şi aproximativ 25 de ani şi-a desfăşurat activitatea în domeniu. “Din cei 31 de ani vechime în câmpul muncii, aproximativ 25 de ani am lucrat pe şantier. Meseria mea de bază este cea de constructor, pe care de altfel o practic şi în gospodărie. Mă pricep la zidărie, tencuieli şi la diferite lucrări interioare. În timpul liber mai torn câte o alee prin curte sau îmi mai renovez câte o cameră. Anul acesta nu îmi voi lua concediu pentru că am foarte mult de muncă, atât la primărie cât şi acasă”, a declarat Vasile Popescu.

Indecis faţă de un viitor mandat

Primarul comunei Arcani spune că nu s-a decis în privinţa candidaturii pentru un nou mandat. Acesta urmează să ia o decizie abia la sfârşitul anului, când va face bilanţul activităţii sale. “Nu ştiu dacă voi mai candida pentru un nou mandat. Am nişte proiecte aprobate şi aştept să fie finanţate, în luna septembrie. Este vorba despre infrastructură, alimentarea cu apă şi realizarea unui pod peste Sohodol. Abia la sfârşitul anului voi face bilanţul pentru a vedea cât la sută am realizat din ceea ce mi-am propus. Vreau să văd dacă am cu ieşi în faţă. Nu ai ce să cauţi la poarta omului să-i ceri voturi dacă pe perioada mandatului n-ai schimbat decât un bec sau n-ai făcut decât un podeţ”, a declarat Vasile Popescu.

          

    

PASIUNE

Primarul este pasionat de vânătoare, însă în ultima perioadă n-a avut timp pentru această activitate. “Îmi place să merg la vânătoare cu prietenii, însă anul trecut nu mi-am făcut timp în niciun sezon. Cred că a şi ruginit arma”, a precizat Vasile Popescu.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: