Primarul de la Albeni, mulţumit de maşina parlamentarilor

Comuna Albeni s-a numărat printre localităţile care au primit la primărie câte o maşină de serviciu din dotarea Parcului Auto al Camerei Deputaţilor, prin intermediul deputatului Mihai Weber. După aproximativ o lună de la înscrierea autoturismului pe judeţul Gorj, primarul de la Albeni se declară mulţumit de Dacia Logan donată de parlamentari. Edilul local ar fi şi mai încântat dacă Guvernul ar majora raţia de combustibil a primăriilor.

Primarul comunei Albeni spune că autoturismul Dacia Logan, donat de Camera Deputaţilor, este foarte bine întreţinut şi nu necesită cheltuieli suplimentare pentru îmbunătăţiri. „Sunt foarte mulţumit de maşina trimisă de domnul Weber. Se vede că este maşină de parlamentari, pentru că este foarte bine întreţinută. Se simte că nu este muncită întrucât nu are nevoie de nici un fel de reparaţii. Are cam 200 de mii de kilometri, dar pare că e nouă, deşi este fabricată în 2005. Aveam mare nevoie de această maşină pentru că de fiecare dată apelam la prieteni pentru a mă putea deplasa la Prefectură şi la Consiliul Judeţean”, a declarat Dumitru Cornea Victora, edilul comunei Albeni. Deşi este foarte mulţumit de maşina parlamentarilor, primarul de la Albeni este nemulţumit din cauza raţiei de combustibil.

La fel ca şi majoritatea primarilor din Gorj, Dumitru Cornea Victora spune că raţia lunară de combustibil este insuficientă pentru a acoperi toate deplasările impuse în interes de serviciu. Primăriile de comune au la dispoziţie 75 de litri de combustibil/lună pentru deplasările primarului şi ale angajaţilor instituţiei. „Sunt mulţumit de maşină, dar nu sunt de acord cu raţia de benzină. Cei 75 de litri de combustibil nu sunt suficienţi pentru un primar de comună. Cel puţin odată pe zi un primar de comună ar trebui să meargă prin sate pentru a vedea ce se întâmplă prin sate. În două săptămâni terminăm raţia, iar apoi băgăm combustibil cu bani din buzunar. Raţia s-ar putea majora măcar la 100 de litri pe lună”, a mai precizat Dumitru Cornea Victora.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: