Primăria Căpreni îşi schimbă faţa

Centrul comunei Căpreni va fi de nerecunoscut în mai puţin de câteva luni. Pe lângă reabilitarea şi modernizarea clădirii primăriei, autorităţile locale intenţionează să înfrumuseţeze zona din apropierea acesteia prin amenajarea unui părculeţ cu alei, fântână arteziană şi mobilier stradal nou. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 500.000 de lei.

Sediul Primăriei Căpreni a intrat în renovare. În momentul de faţă se execută atât lucrări de reparaţii exterioare, cât şi lucrări interioare. Clădirea va fi anvelopată, tencuită şi zugrăvită. Odată cu finalizarea lucrărilor de izolaţie exterioară se va îmbunătăţi considerabil confortul termic şi se vor reduce costurile pentru încălzire pe timpul anotimpului rece. De asemenea, angajaţii primăriei îşi vor putea desfăşura activitatea în birouri mai spaţioase. „Am început lucrările de modernizare a clădirii. Pe lângă izolaţia termică, tencuieli şi zugrăveli, vrem să recompartimentăm birourile. Lucrările ce se desfăşoară sunt suportate din bugetul local”, a declarat Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni.

Nu numai clădirea primăriei îşi va schimba radical aspectul, ci şi zona din apropierea sa. Autorităţile locale intenţionează să amenajeze un părculeţ cu alei, fântână arteziană, arbori ornamentali şi mobilier stradal nou. „În momentul de faţă pregătim licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de amenajare a părculeţului din faţa primăriei. Proiectul presupune amenajarea de alei cu pavele şi arbori ornamentali, băncuţe şi coşuri de gunoi, lămpi solare şi un gard foarte estetic. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 500.000 de lei”, a mai precizat Emil Cătănoiu. Autorităţile locale de la Căpreni intenţionează ca pe viitor să amenajeze în acest parc şi un monument al eroilor.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: