Primarul din Aninoasa vrea să plece din PNL

Sătul de deciziile luate de partidul din care face parte în ultima perioadă, primarul PNL de la Aninoasa, Ilie Petroi, are în plan să părăsească formaţiunea politică. Primarul spune că nu l-a ajutat în niciun fel faptul că este primar liberal şi că se gândeşte serios să plece din partid.

Ilie Petroi spune că nu s-a gândit deocamdată cu ce partid vrea să facă echipă dacă va pleca din PNL. Un lucru este clar, primarul este nemulţumit de politica dusă de partidul din care face parte şi ia în calcul plecarea sa din această formaţiune politică. “Eu am o relaţie oarecum rece cu partidul la centru, având în vedere că mi-am dat demisia din Biroul Permanent Judeţean al PNL. Faptul că au trecut doi ani şi nu s-a făcut mai nimic, normal că m-a nemulţumit. M-am săturat de proiecte neduse la bun sfârşit, de la la la şi la la la. Există varianta să plec din PNL. Sunt printre primarii nemulţumiţi de politica dusă de noi, de liberali, şi atunci normal că îţi pui un semn de întrebare, te gândeşti”, a spus Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa.

Liderul liberalilor de la Gorj, Dian Popescu, este de părere că Petroi nu va părăsi Partidul Naţional Liberal. “Este normal în momentul în care partidul intră în opoziţie să existe şi nemulţumiţi. Petroi este un om care a făcut politică alături de la PNL destul de mult şi nu cred că la vârsta lui va pleca din partid şi sunt convins că va trage cu sufletul alături de partid. Pentru că sunt oameni vechi care nu uită că partidul i-a promovat în poziţia de primar, pe listele partidului a câştigat primăria, nu ca independent”, a spus Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: