Primarul din Bolboşi cară gunoaiele cu căruţa

Locuitorii din comuna Bolboşi aruncă gunoaiele pe unde apucă pentru că primăria nu a încheiat contract cu o firmă specializată în colectarea deşeurilor menajere. Oamenii îţi motivează gestul susţinând că nu au un loc special amenajat unde să le depoziteze şi nici nu vine cineva să le strângă. Primarul din comună povesteşte că el se ocupă personal împreună cu cei de la ajutor social de strângerea deşeurilor menajere şi le cară cu căruţa în oraşul Turceni.

„Peste tot e plin de gunoaie. Toată lumea le aruncă la nimereală că doar nu o să stea cu ele în curte. Unii le mai dau foc, iar alţii le duc prin păduri, pe lângă apă. Nu are cine să le strângă. Primarul a promis că o să ne dea saci sau pubele, dar asta în campanie că de atunci nu a trecut pe aici nici măcar să vadă cum sunt de aruncate. O să fie focare de infecţie în comună, mai ales când o să dea căldura. Nu îi pasă nimănui. Pur şi simplu nu avem unde să le ducem. Mai vin oamenii ăştia de lucrează la pădure sau la şanţuri şi le mai dau foc, în rest nimeni nu se preocupă de ele”.

Croitoru: „Eu personal mă ocup de strângerea gunoaielor“

Primarul comunei Bolboşi, Viorel Croitoru, se laudă cu modul în care gestionează deşeurile menajere. El povesteşte cum adună gunoaiele cu oamenii care primesc ajutor social şi cum le cară în oraşul Turceni cu maşini împrumutate şi cu căruţe. „Eu personal mă ocup de strângerea gunoaielor. Îi iau pe cei de la ajutor social le strâng, le încarcă în căruţe sau în maşini şi le ducem la Turceni la o groapă de gunoi. Mă rog de oamenii ăştia care au căruţe sau care au maşini şi mă ajută, le transport cu ei. Nu am altă posibilitate. Am luat şi amendă de la Garda de Mediu. Încerc acum să închei un contract cu o firmă, da o să mai dureze până când o să se ocupe ei de strângerea gunoaielor. Până când rezolv le car în continuare cu căruţa la Turceni”.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: