Primarul din Cărbuneşti lasă primăria pentru scoţienii de la Petrofac

Primarul din Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, pare hotărât să renunţe la primărie, mai ales că se pare că a fost ofertat de compania Petrofac, cea care a preluat OMV Ţicleni.

Ne aşteaptă alegeri anticipate la Primăria Târgu-Cărbuneşti- Primarul Mihai Mazilu este tot mai dispus să plece şi a purtat, ieri, negocieri pentru un loc de muncă foarte bine plătit în domeniul petrolului, de unde a plecat în 2008 la  primărie. Edilul este supărat şi pe acuzaţiile ce-au venit în ultima vreme de la Cristian Toader Pasti care a spus că este dictator şi „că-i tremură chiloţii de frică” la ideea că pesedistul ar putea candida la primărie în 2012.

Mazilu a recunoscut pentru Radio Infinit că a avut, marţi, discuţii cu factori de deciziei ai firmei Petrofac, cea care a preluat OMV Ţicleni.

Principala nemulţumire a lui Mihai Mazilu este cea legată de salariul foarte mic pe care-l încasează, raportat la leafa pe care ar lua-o dacă ar lucra în mediul privat. „Păi la banii ăştia...Eu iau 21 de milioane şi este singura sursă de venit“, spune primarul. Alte supărări vin de la atacurile la care este supus, în ultima vreme, în special de la fostul primar PSD, Cristian Toader Pasti.

Preşedintele liberalilor gorjeni, Dian Popescu, nu se miră că Mihai Mazilu este ofertat de companii petroliere şi spune că, dacă va pleca, liberalii vor găsi o altă persoană care să continue munca începută de acesta.  

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: