Primarul din Polovragi, sfătuit să dea Guvernul în judecată

Primăria Polovragi are datorii de peste 16 miliarde de lei vechi. Ştefan Făsuescu, primarul comunei Polovragi, spune că aşteaptă rectificarea de buget pentru a mai achita din facturi. Acesta a rămas cu datorii foarte mari pentru că nu a plătit lucrările realizate în comună. Şeful său de partid Dan Ilie Morega l-a sfătuit să dea Guvernul în judecată pentru că l-a lăsat fără finanţare. „Trebuie să plătim 10 miliarde de lei vechi pentru cei 8,5 kilometri de canalizare realizată în localitate. Pe lângă banii care nu s-au plătit firmei care a făcut lucrările de canalizare mai avem aproape 7 miliarde de lei vechi datorii şi la societatea care a asfaltat un drum de 6 kilometri“.

Primarul de la Polovragi şi-a pus toate speranţele pentru achitarea datoriilor în rectificarea de buget. Deşi a fost sfătuit de şeful său de partid, Dan Ilie Morega, să acţioneze în judecată Guvernul pentru că a rămas fără finanţare, Făsuescu spune că nu are de gând să intenteze proces. „Aşteptăm rectificarea, iar dacă o să primim ceva bani vă daţi seama că nu acţionăm guvernul în judecată. Trebuie să ne gândim bine dacă o să facem acest lucru şi dacă nu primim nici o sumă de bani“, a mai adăugat primarul din Polovragi.

Dan Ilie Morega a sfătuit toţi primarii PNL care au datorii pentru lucrările executate pe ordonanţa 7 să acţioneze guvernul în instanţă pentru recuperarea datoriilor. Se pare însă că edilii nu au aceeaşi părere cu a şefului PNL.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: