Primarul din Runcu s-a apucat de off-road cu Jeep-uri

Primarul Adi Câmpeanu din Runcu a renunţat la ATV-uri şi s-a apucat de off-road cu Jeep-uri. Iubitor de adrenalină, primarul înfruntă cu sânge rece trasee din zonele montane din apropiere, împreună cu grupul său de prieteni. Acestea sunt singurele sale momente de relaxare pentru că, aşa cum declară, în afară de off-road, pasiunea sa este să facă investiţii în comună.

Primarul din Runcu, Adi Câmpeanu, nu renunţă la sporturi extreme. Iubeşte adrenalina de mic, de când mergea la vânătoare cu tatăl său, inginer silvic. După accidentul suferit, Adi Câmpeanu a înlocuit ATV-urile cu Jeepurile. Traseele preferate de off-road sunt Valea Bâlţii, Arcanu, Toaia Dracilor, Vârful Pleşa sau Valea Sohodolului. „Pasiunea mea pentru ATV-uri datează din anul 2005. Mergeam peste tot în comună cu ATV-ul, la sesizări, incendii. Eram nelipsit. Aveam două în comună, unul pentru mine şi unul pentru cel care avea atribuţii de viceprimar”, spune Adi Câmpeanu. Pentru primar acestea sunt singurele momente de relaxare deoarece o mare preocupare a sa este să facă investiţii în comună. De când este primar nu a avut niciodată concediu. Comuna pe care o conduce este destul de mare, iar proiectele pe care trebuie să le ducă la bun sfârşit sunt numeroase.  „Pasiunea rămâne tot off-roadul, dar de data asta cu jeep-uri, nu cu ATV-uri. Singura pasiune în afară de off-road este să facem investiţii în comună”, a declarat Adi Câmpeanu.

DEBUT

Pentru Adi Câmpeanu viaţa în Primăria Runcu a început în anul 1993, când s-a angajat pe postul de statistician. După câţiva ani a absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti, fiind jurist de meserie. Ca primar a căpătat încrederea oamenilor din comună şi vrea să candideze pentru un nou mandat. În ceea ce priveşte viaţa de familie, primarul din Runcu este căsătorit şi are un băieţel în vârstă de şase ani. „Am un băieţel pe care îl văd foarte rar, în general noaptea, pentru că nu am timp. Câteodată merg după-amiaza şi îl iau de la grădiniţă”, mai menţionează primarul comunei Runcu.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: