Primarul din Săcelu acuză poliţia de jocuri politice

Primarul din Săcelu, Ion Voica, acuză poliţiştii din Gorj că nu îşi fac treaba asşa cum ar trebui şi intervin doar dacă sunt apelaţi de anumite persoane. Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Gorj, primarul Ion Voica şi viceprimarul Gheorghe Dănăşel au fost implicaţi într-un scandal cu un localnic, Gheorghe Dănescu. Cel din urmă spune că a fost agresat de edilii din Săcelu.

„În dimineaţa zilei de miercuri, 21.10.2009, în jurul orelor 09.16, Gheorghe D., din comuna Săcelu,  a sesizat poliţiştii din localitate, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că în timp ce se afla în sediul primăriei din localitate, a fost lovit şi ameninţat de către Ion V.

Fostul primar Rentea, acuzat de legături cu poliţia

Potrivit primarului de la Săcelu, Ion Voica, problemele încep de la fostul primar Dănuţ Rentea. Acesta a mai spus că Dănescu este manipulat de Rentea pentru a crea diverse scandaluri la primărie, cu spijinul poliţiştilor care intervin preferenţial. „Nu s-a întâmplat nimic. A venit la primărie, avea o problemă cu viceprimarul. Eu eram în birou şi când am ieşit pe hol el s-a dat leşinat acolo. Nu i-a făcut nimeni nimic. Este manipulat de Dănuţ Rentea. Se cunoaşte cu Caragea şi Cir şi este suficient să de un telefon şi gata. Mie cum mi-au făcut atunci cu accidentul de m-au ţinut închis“, a explicat primarul.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: