Primarul din Schela, la cuţite cu un deputat

Vasile Popeangă, deputat PMP, este revoltat pe Aristide Şerbănescu, primarul de la Schela. Popeangă susţine că Şerbănescu îşi ameninţă contracandidaţii că va trimite controale peste ei. Primarul de la Schela spune că oamenii lui Popeangă i-au făcut tot felul de reclamaţii. Ba mai mult, îl acuză pe deputat de traseism şi consideră că nu are ce căuta prin Parlament.

Vasile Popeangă şi Aristide Şerbănescu sunt la cutiţe, în condiţiile în care până acum câteva luni amândoi erau colegi de partid în PSD. Popeangă i-a atras atenţia primarului de la Schela, într-o conferinţă de presă, să nu-şi mai ameninţe contracandidaţii. Deputatul i-a reamintit lui Şerbănescu că i-a picat susţinătorul, făcând referire la Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean. „Este total deplasat ca în anul 2016 un primar să-şi ameninţe contracandidaţii că va trimite Garda de Mediu şi Poliţia peste ei. Vreau să-i amintesc domnului Şerbănescu că i-a picat susţinătorul. Îi recomand să se uite bine în CV-ul lui şi în activitatea anterioară, să se uite bine, bine de tot, înainte de a recurge la ameninţări. Dumnealui vrea să fie acolo pe viaţă şi crede că e cel mai important om din Gorj”, a declarat Vasile Popeangă.
Primarul comunei Schela, Aristide Şerbănescu, îl acuză pe deputat de traseism şi consideră că nu are ce căuta prin Parlament. „Din punctul meu de vedere, Popeangă este un traseist şi un dobitoc care n-are nici în clin nici în mânecă cu Parlamentul României. Eu vreau să-i transmit că acei contracandidaţi m-au reclamat în patru dosare că am făcut nişte drumuri săteşti. Contracandidaţii mei au dat telefon la 112, a venit poliţia să vadă de ce să fac pietruire de drumuri. Ei spuneau că am furat materialul din lac. Ei m-au atacat cu tot felul de lucruri, nu eu i-am ameninţat pe ei. Popeangă ar trebui să-şi vadă de lungul nasului. Traseistul ăsta nu are ce căuta în politică”, a declarat Aristide Şerbănescu.

Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: