Primarul din Turceni se alătură protestului din 15 martie

Primarul PSD din Turceni, Cristina Cilibiu, se alătură protestului național din 15 martie, ora 15.00, când toți românii care vor autostrăzi vor opri lucrul timp de 15 minute. Cilibiu a fost provocată să adere de protest de primarul din Rovinari, Robert Filip, care a fost primul primar din Gorj care s-a alăturat mișcării "România vrea autostrăzi".

"Oraşul Turceni susţine protestul "15 minute de greva. Romania vrea autostrazi!" Si Gorjul are nevoie de autostrazi sau cel putin de un drum expres! La rândul meu, îl provoc pe domnul Ion Ciocea, primar al comunei Bustuchin, să se alăture protestului nostru", a scris Cristina Cilibiu pe pagina de socializare.

Primarul ALDE din Rovinari, Robert Filip, cere urgentarea realizării drumului extrem Târgu Jiu - Craiova, care trece și prin Rovinari. "Întrucât în Gorj nu avem nici măcar un drum expres, fapt care îngreunează prezenţa investitorilor şi dezvoltarea economică a judeţului, am decis, în calitate de primar, împreună cu angajaţii Primăriei şi cu o parte dintre consilierii locali, să ne alăturăm şi noi protestului din 15 martie. În acest context, provoc primarii localităţilor situate pe traseul drumului european 79, propozabil a deveni drum expres, să se alăture protestului desfăşurat la nivel naţional şi să cerem împreună alocarea de fonduri pentru construirea drumului expres care să lege Gorjul de aeroportul din Craiova şi de autostrada ce urmează a se construi între Piteşti şi Craiova. Sper într-o reacţie pozitivă din partea primarilor din Turceni, Bâlteni, Drăguţeşti şi Târgu Jiu. O să rog şi toţi privaţii din oraşul Rovinari, ca să fie tot oraşul în grevă, nu doar Primăria. Vom susţine toţi aceeaşi cauză”, a spus Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

„Extraordinar! Îl felicit! Vrem să-i urmeze exemplul cât mai mulţi primari. Primul primar din judeţul Gorj şi cel mai curajos”, a fost reacția omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, cel care a lansat acest protest ce a devenit național. (R.S.)

Vizualizări: 3,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: