Cârciumaru, mândru că Dragnea n-a văzut cătușele la Gorj

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost în timpul vizitei de la Târgu Jiu de la începutul lunii martie un demnitar extrem de bine păzit. Inclusiv de o firmă privată, care i-a pus la dispoziție opt gărzi de corp.

Senatorul PSD Florin Cârciumaru se declară mândru că liderul formațiunii nu a fost huiduit în timpul vizitei, așa cum se întâmplă în alte județe. Cârciumaru a pus totul pe seama unei bune organizări. “La Gorj a fost o conferință foarte mare, cu 700 de delegați. În plus, la Gorj nu s-a întâmplat nimic conducerii de la centru, în sensul de a fi huiduiți, de a arunca cu cătușe, cu ouă, cu știu eu ce alte injurii la adresa domnului Liviu Dragnea și a echipei cu care a venit”, a spus Cârciumaru. “A fost prima ieșire în țară unde s-a demonstrat că, acolo unde factorii de răspundere se implică, totul iese foarte bine”, a completat acesta la Acces TV.

Cârciumaru spune că inclusiv Liviu Dragnea a remarcat buna organizare: “Am primit numai felicitări de la toți senatorii și parlamentii pentru ce s-a întâmplat la Gorj. M-am trezit cu un telefon de la o colegă senatoare de Călărași, trebuie să organizeze și dânsa conferința duminică și, ca recomandare cum trebuie procedat, domnul Dragnea i-a spus în felul următor: dacă vrei să organizezi o conferință județeană de la 10 în sus, sună-l pe colegul tău Cârciumaru de la Gorj și îți poate el spune”.

Liderul Pro România, Victor Ponta, care știe bine cum se organizează lucrurile la Gorj, a explicat zilele trecute cum de nu a văzut Dragnea cătușele și la Gorj. Liderii locali ai PSD l-au ascuns în baie. "Nu au anunțat unde se ține conferința județeană la Gorj. Târgu Jiu nu este un oraș așa mare să pleci de la hotel cu o oră și 45 de minute înainte, să ajungi la sală. A plecat cu o oră și 45 înainte, a ajuns cu o oră și jumătate înainte, a intrat prin spate și a stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii împotriva lui. Dacă, dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc, are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă. Dacă îi dau 46% lui Dragnea, vom respecta votul", a spus Ponta. (R.S.)

Vizualizări: 1,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: