Primarul Guşiţă a pierdut procesul cu Garda de Mediu

Primarul din Jupâneşti, Petre Guşiţă, a fost obligat de instanţă să plătească amenda de 6000 de lei pe care i-a aplicat-o Garda de Mediu Gorj după ce comisarii au descoperit tone de gunoaie îngropate pe un teren pe care edilul avea procură de administrare. Guşiţă vrea să conteste decizia instanţei, considerându-se nevinovat.

Edilul a cerut anularea amenzii pe care a primit-o în urmă cu un an, însă  instanţa a dat câştig de cauză Gărzii de Mediu Gorj, iar Guşiţă se vede nevoit să scoată bani din buzunar pentru a plăti amenda. „Am contestat amenda primită şi am pierdut în instanţă. Deocamdată am pierdut”, a precizat Petre Guşiţă, primarul din Jupâneşti. 

Primarul din Jupâneşti este de părere că instanţa a făcut o eroare în acest caz motiv pentru care el va face contestaţie în anulare. „Consider că s-a produs o viciere a deciziei, în sensul că nu s-a intrat pe fond şi nu s-au văzut toate elementele reţinute de instanţa de judecată de la Judecătoria Târgu Cărbuneşti. Sunt o persoană total nevinovată şi tocmai de aceea voi face o contestaţie în anulare”, a mai spus Petre Guşiţă.  

De asemenea, primăria Jupâneşti a fost amendată cu suma de 8000 de lei pentru deşeurile găsite de Garda de Mediu Gorj îngropate pe un alt teren de pe raza localităţii. Şi în acest caz a fost contestată amenda şi urmează ca astăzi instanţa să se pronunţe şi în această speţă.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: