Primarul interimar din Padeş a demisionat

Ilie Dragoteanu a demisionat din fruntea primăriei Padeş, invocând probleme de sănătate. Anunţul vine din partea copreşedintelui PNL Gorj, Dan Vâlceanu, care a precizat că liberalii din localitate caută acum omul potrivit pentru primărie. Ilie Dragoteanu nu a dorit să comenteze demisia, în timp ce adversarii politici susţin că a plecat de la primărie pentru că nu a putut să facă faţă problemelor din administraţie.

Încă un primar demisionar în Partidul Naţional Liberal. Primăria Padeş a rămas fără conducător după ce Ilie Dragoteanu, viceprimarul cu atribuţii de primar, a demisionat joi din instituţie. Demisia vine la puţin timp după ce liberalii au lăsat fără primar localităţile Rovinari şi Drăguţeşti.

Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a confirmat demisia liberalului din Padeş. ”Domnul Dragoteanu are ceva probleme de sănătate, probleme personale şi a ales să demisioneze din funcţie. O să stăm de vorbă cu organizaţia liberală de la Padeş, să vedem pe cine susţinem. Dumnealui a fost viceprimar cu atribuţii de primar, şi-a dat demisia şi acum vom vedea, a fost o decizie fără implicaţii politice, de comun acord. A demisionat joi din funcţie. Domnul Dragoteanu rămâne viceprimar cu atribuţii de primar până ce Consiliul Local va lua act de demisia lui, până la următoarea şedinţă când va fi votat altcineva”, a spus Dan Vâlceanu, copreşedinte PNL Gorj.

Ilie Dragoteanu nu a dorit să comenteze în vreun fel demisia şi nici motivele care au dus la acest gest. În schimb, adversarii politici locali au reacţionat prompt şi au spus că Dragoteanu era depăşit de problemele administrative. ”La ora actuală PNL nu are oamenii pe care ar trebui să-i aibă o formaţiune politică cu pretenţii pentru a câştiga şi a conduce o comunitate. La Padeş se vede lipsa de resurse umane. Rămân surprins de decizia domnului Dragoteanu de a demisiona mai ales că luni de-a rândul a încercat schimbarea mea prin diferite tertipuri”, a spus Mihai Argintaru, consilier local PSD.

Ilie Dragoteanu a fost ales viceprimar cu atribuţii de primar în urmă cu două luni, după ce primarului Mihăiţă Troacă i-a încetat mandatul de primar din cauza unei condamnări cu suspendare.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: