Primarul Marian Rotaru a decis în ce partid va merge

Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, a luat o decizie cu privire la viitorul său politic, după ce a fost exclus din PSD. Deşi motivul excluderii a fost apropierea faţă de Dan Diaconescu şi PP-DD, Marian Rotaru se gândeşte serios să treacă la PD-L. După excluderea din PSD, primarul spune că şi-ar dori să facă parte din echipa deputatului Ion Cupă. Rotaru crede că şi alţi membri ai PSD Leleşti îl vor urma în organizaţia democrat liberală.

Rep.: Vreţi să treceţi la PDL Gorj în cazul în care Ion Cupă va rămâne la conducerea organizaţiei?

M.R.: Cine poate să refuze un om care are calităţi de om, nu calităţi de junglă, un om cu care poţi discuta, te înţelegi, un om care îţi spune pe faţă?  E un profesionist, cu calităţi morale, care ştie să îşi ţină cuvântul, normal că e de luat în calcul.

Rep.: Aţi luat o decizie în acest sens?

M.R.: O să discut, dar este o perioadă de câteva luni în care vreau  să rămân în stand by, după care o să găsesc şi o soluţie. Voi discuta cu dumnealui, o să vedem şi situaţiile care sunt în teritoriu şi până la urmă rămâne să mă gândesc. După cum am mai spus, am primit oferte de la mai multe partide, dar nu am de ce să mă grăbesc.

Rep: O să vă urmeze în PDL şi alţi membri ai PSD Leleşti?

M.R.: Cu siguranţă mă vor urma, pentru că în orice comunitate cum e la mine la Leleşti sau în alte părţi, cred că omul contează şi mai puţin partidul. 

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: