Primarul Marian Rotaru, curtat de PD-L

Pedeliştii insistă pentru a-l avea în echipa lor pe primarul comunei Leleşti, exclus din PSD. Potrivit democratului Nicolae Daviţoiu, lui Marian Rotaru i s-ar oferi un post de vicepreşedinte. Primarul Rotaru nu exclude o posibilă adeziune la PD-L, deşi a primit o ofertă şi din partea PP-DD, spunând că ar ajuta chiar şi PNL-ul în condiţiile în care i se solicita.

Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, este asaltat de oferte din partea mai multor formaţiuni politice la puţin timp de când a fost exclus din PSD. În ultima perioadă, PDL-ul a devenit tot mai insistent şi se pare că încearcă să-l ademenească, promiţându-i un post de vicepreşedinte.  „Primarul Marian Rotaru ar fi o achiziţie bună pentru PD-L Gorj. Cred că nu se va duce la PP-DD şi se va îndrepta spre PD-L. Aş putea pune pariu că va veni în rândul nostru. Cred că i se va oferi un post de vicepreşedinte”, a declarat Nicolae Daviţoiu, în urmă cu câteva zile.

La rândul său, primarul Rotaru confirmă faptul că a purtat discuţii, în acest sens, inclusiv cu Ion Cupă, preşedintele interimar al PD-L Gorj. „Am purtat discuţii cu domnul Cupă în legătură cu o posibilă adeziune a mea la PD-L. Spre deosebire de preşedinţii altor partide, dumnealui este un om pe care te poţi baza şi cred că are puterea managerială de reconstrui ceva şi de a-şi face o echipă puternică. Acum, dânsul este plecat la Bucureşti şi urmează să reluăm discuţiile când va veni acasă”, spune Marian Rotaru. Acesta a mai precizat că înainte de a lua o decizie va analiza lucrurile foarte amănunţit. „Am primit mai multe oferte, printre care şi din partea PP-DD-ului. Nu mă grăbesc să iau o decizie pentru că în momentul de faţă am foarte multe treburi administrative de rezolvat. Înainte de a lua vreo hotărârea privind venirea mea la un partid sau altul, trebuie să cântăresc bine lucrurile şi să-mi aleg oamenii cu care pot lucra. Cred că întotdeauna am fost un om corect, însă s-a ajuns aici din cauza nesincronizărilor”, a menţionat Rotaru.

SPRIJIN

Primarul comunei Leleşti spune că, deşi a fost exclus din PSD, nu va ezita să sprijine USL-ul în condiţiile în care i se solicită acest lucru. „În cazul în care mi se va solicita voi ajuta USL, în special PNL-ul, pentru că din partea acestui partid am viceprimarul cu care fac o echipă bună”, a declarat Marian Rotaru.    

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: