Primarul Mihuțescu a îngropat gunoaiele în pădure

După ce a trăit ani la rând în Italia, candidatul PP-DD, Gheorghe Caralicea, vrea să dea o nouă față comunei. Nu numai că vrea să scape definitiv de problema gunoaielor dar își dorește ca oamenii să aibă un primar care să-i reprezinte, să muncească pentru ei, nu un dictator.

Caralicea a semnalat că o pădure din localitatea Baia de Fier a devenit groapa de gunoi a locuitorilor iar primăria refuză să o măsură. Problema a fost semnalată de către candidatul PP-DD la primărie, Gheorghe Caralicea. Acesta spune că zona arată deplorabil fiind împânzită de resturi menajere, pet-uri și materiale de construcții. Caralicea spune că actualul primar Constantin Mihuțescu a dat ordin ca gunoaiele să fie îngropate cu mai mult timp în urmă dar ploile din ultima vreme au scos la iveală mizeria.

A îngropat gunoaiele

Mizerie de nedescris chiar în pădurea de la marginea satului Baia de Fier. Candidatul PP-DD la primărie, Gheorghe Caralicea îl acuză pe primarul Mihuțeascu că a îngropat gunoaiele în urmă cu mai mult timp iar acum ploile le-au scos la suprafață. ”Gunoaiele au fost aduse cel mai probabil de apă sau aruncate de unii cetățeni pentru că nu au altă variantă, mașina de gunoi trece o dată sau de două ori pe săptămână așa că tot oamenii l-au rugat pe primar să ia măsuri. Primarul a trimis un excavator și a astupat gunoaiele cu pământ numai că ploile din ultima vreme le-au scos din nou la iveală iar pădurea arată acum deplorabil”, a spus Gheorghe Caralicea.

Ca-n Evul Mediu

”Oamenii de aici sunt cei mai extraordinari oameni de pe pământ dar nu sunt reprezentați de primar, le e frică să se ridice împotriva lui. Nu este posibil să faci în rudărie băi comunale, fiecare om trebuie să aibă baie la el în curte, nu să se spele ca în Evul Mediu. Trebuie să avem grijă de tinerii comunei, să le creăm locuri de distracție, eu vreau să fac aici o discotecă modernă, să nu mai fie nevoiți să se ducă la Milostea sau la Crasna, să redeschidem echipa de fotbal a comunei”, a precizat Caralicea.

Galerie foto





Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: