Primarul Moşoiu: Argaţii lui Dian Popescu să facă un pas înapoi

Vasile Moşoiu, primarul din Drăguţeşti, sare la gâtul conducerii PNL Gorj. Atacul primarului se îndreaptă mai ales către Mădălina Ciolocoi şi Gheorghe Orzan, despre care Moşoiu a declarat la Radio Infinit că ar trebui să facă un pas înapoi din conducerea partidului pentru că sunt direct răspunzători de plecarea primarilor. Acesta mărturiseşte că el a fost primul care a tras un semnal de alarmă atunci când au plecat primarii PNL, însă nimeni din conducerea partidului nu l-a luat în seamă.

Rep.: Cine ar trebui să răspundă pentru pierderile din partid?

Vasile Moşoiu: Eu, din punctul meu de vedere, mi-amintesc că am avut o întrevedere cu domnul vicepreşedinte Orzan şi l-am atenţionat: domnule vicepreşedinte, vedeţi că vă pleca primarul de la Polovragi, primarul de la Bărbăteşti, primarul de la Aninoasa şi mi-a zis aşa: băi, Vasile, tu-mi spui mie că pleacă ăştia. Vă daţi seama că au fost nişte plecări ale unor primari importanţi, deocamdată chiar dacă am câştigat alegerile, să zic, trebuie să ne punem la masa tratativelor pentru că eu consider că PNL a avut de pierdut, n-a avut de câştigat. Nu ştiu dacă ar trebui să existe o luptă internă, ne punem să discutăm ce avem de făcut.

Rep.: Şi Mădălina Ciolocoi şi Orzan se fac vinovaţi?

Vasile Moşoiu: Şi preşedintele are vina lui, dar şi argaţii care sunt cu peria pe haina şefului, vina o au şi ei că în viaţă ştiţi cum e, de cele mai multe ori câştigă vicepreşedintele care e pe locul doi, dar tu, activitatea ta, că fiecare trebuie să aibă câte o activitate în partid, tu cu ce te ocupi. Mi se pare normal ca ei să fie vinovaţi, ar fi culmea să spună vinovat e primarul de la Drăguţeşti, ei sunt în staff-ul judeţului, ei coordonează, ei răspund de colegii, dar nu vedeţi că în general cad capete din astea micuţe. E de vină primarul de la Drăguţeşti că n-a avut 60-70%, dar şeful meu direct n-a venit niciodată să vadă ce probleme sunt pe plan local. Eu, să zic că am fost aşa un pic mai independent din punct de vedere politic.

Rep.: Credeţi că cei doi ar trebui să facă un pas înapoi din conducerea partidului?

Vasile Moşoiu: Bineînţeles. Atâta timp cât pleacă primarii, viceprimarii şi tu eşti direct răspunzător de colegiul respectiv, cine ar trebui să plece? Nu trebuie să plece, să facă un pas înapoi, că nu consider că ar trebui să plece. Din punctul meu de vedere, ei ar trebui să dea dovadă de respect, domne dacă în politică ai pierdut trebuie să faci un pas înapoi.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: