Primarul Romanescu: Nu țin atât de mult la fotoliu

“Chiar îmi doresc ca cineva, la un moment dat, să vină să-mi ia locul”! Declarația vine de la primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Afirmația sa face referire la postul de președinte al organizației municipale a PNL, funcție pentru care își va depune candidatura în această vară. Până acum, niciun alt liberal nu a anunțat că va intra în această competiție.

Chiar dacă va participa la alegerile din vară, primarul Marcel Romanescu spune că se concentrează mai mult pe munca de la primărie și nu pe politică.

În ceea ce privește postul de lider al organizației municipale a PNL, Romanescu nu are un contracandidat, deși spune că și-ar dori să-i ia cineva locul pentru că „nu ține atât de mult la acest fotoliu”.

„În comparație cu alții, eu chiar îmi doresc ca cineva, la un moment dat, să vină să-mi ia locul. Nu țin atât de mult la fotoliul de președinte al organizației municipale. Mi-aș dori o persoană mult mai energică, o persoană care să poată să își asume rolul de lider în organizația municipală și eu mă pot mulțumi cu funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Până în 2024, prioritatea pentru mine este administrația municipiului Târgu Jiu. Mă gândesc foarte puțin la partea politică. Mă voi prezenta la toate alegerile, dar 99% din energia mea se va duce, în acești ani, strict pe zona de administrație”, a declarat primarul Marcel Romanescu, la TV Sud.

Vizualizări: 1,977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: