Primarul Rotaru, între felicitări şi ameninţări după apariţia la OTV

Marian Rotaru, primarul PSD din Leleşti, a participat ore în şir la emisiunile OTV din seara de 28 noiembrie. Alături de Tudor Barbu şi de Dan Diaconescu, ambii candidaţi din partea PP-DD, Rotaru a comentat neajunsurile din partidul pe care îl reprezintă şi a dezbătut problemele judeţului. Primarul de la Leleşti spune că a luat atitudine după ce a fost jignit de către Ion Călinoiu, deşi i-a fost alături 12 ani. La rândul său, Călinoiu spune că Rotaru nu mai face parte din echipa PSD, fiind convins că acesta nu va mai putea intra vreodată într-o altă echipă serioasă.

Primarul comunei Leleşti a demisionat la începutul săptămânii din funcţia de vicepreşedinte al PSD Gorj pe probleme de agricultură, pe motiv că nimeni din acest partid nu ţine cont de părerea lui. Demisia lui a fost criticată de staff-ul PSD, cel mai vehement în declaraţii fiind chiar preşedintele executiv Ion Călinoiu. “Nu este o pierdere c-a demisionat din funcţia de vicepreşedinte, dacă are demnitate să plece şi din partid. Şi-a pus în evidenţă caracterul infect”, a spus Ion Călinoiu, în urmă cu câteva zile.

Această declaraţie l-a enervat la culme pe Rotaru, jignirea adusă constituind principalul motiv pentru care a acceptat să participe la emisiunile OTV. “Am încercat să-l contactez pe domnul Călinoiu pentru a-i cere să-mi justifice jignirea adusă, însă nu mi-a răspuns la telefon. N-am făcut altceva ceva decât să-mi spun punctul de vedere şi pentru asta am fost catalogat ca având un caracter infect. În PSD nu are nimeni voie să vorbească, însă eu nu sunt omul care să ştiu de frică. Dacă domnul Călinoiu îmi cerea scuze, chiar şi prin intermediul presei, nu s-ar fi ajuns aici. Dacă eu sunt infect, nu ştiu cum a rezistat Ion Călinoiu să stea alături de mine 12 ani”, a declarat Marian Rotaru.

Se aşteaptă la ameninţări

Prezenţa lui Marian Rotaru în studioul OTV a fost apreciată de către gorjeni, mai ales de către locuitorii comunei Leleşti, care rămân în continuare de partea celui căruia i-au dat votul. Rotaru a primit sute de mesaje şi telefoane prin care a fost felicitat pentru atitudinea lui. “Nu pot să cred că oamenii rămân în continuare de partea mea. Dacă aş fi infect sunt sigur că nu ar fi de acord cu mine. Domnul Călinoiu împreună cu ziariştii ar trebui să vină la Leleşti şi să găsească o singură familie din comună care să fie nemulţumită de activitatea mea, iar apoi să mă jignească”, a declarat Marian Rotaru.

Acesta a mai precizat că se aşteaptă să primească şi foarte multe ameninţări. “Mă aştept să primesc şi foarte multe ameninţări. La OTV am încercat să fiu cât se poate de pertinent, însă ei m-au forţat să devin mai agresiv verbal. Le-aş recomanda atât domnului Ion Călinoiu, cât şi lui Florin Cârciumaru să nu mai spună nimic la adresa mea, nici de bine, nici de rău, pentru că vorbele se vor întoarce împotriva lor”, spune Rotaru.

Rotaru, exclus din echipa PSD

Ion Călinoiu a declarat că Marian Rotaru nu mai face parte din echipa PSD. “Marian Rotaru să se ducă cu cine se aseamănă. Gorjul n-are nevoie de oameni care să se bată cu pumnul în piept după ce ajută pe cineva. Nu mă deranjează ceea ce a spus la televizor, pentru că minciunile nu trebuie luate în calcul, adevărul supără pe om. Dacă nu-i gram de adevăr nu am de ce să fiu deranjat. Părerea mea e că dacă Marian Rotaru are demnitate nu trebuie să aştepte să luăm noi măsuri. Să fie foarte clar de acum, Marian Rotaru nu mai face parte din echipa noastră. El poate să facă echipă cu cine vrea. Bineînţeles că nu are nici o şansă de a intra în echipă cu nişte oameni serioşi. Şi ca atare demnitatea lui ar fi să spună clar: Mi-am dat demisia şi m-am orientat spre ceea ce înseamnă oameni care vor să consolideze prin minciună”, spune Călinoiu.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: