Primarul Târgu Jiului ştie unde s-a greşit la Pandurii

Aducerea lui Liviu Ciobotariu pe banca echipei Pandurii este considerată cea mai mare greşeală a conducerii de la Pandurii. Membru în Consiliul de Administraţie al clubului, primarul Florin Cârciumaru  spune că readucerea lui Sorin Cârţu trebuia făcută mai devreme pentru ca echipa să aibă rezultate mai bune.
„S-a greşit foarte mult în acest sezon, şi împreună am greşit cu toţii, atunci când s-a luat o decizie pripită în aducerea antrenorului Ciobotariu. Părerea mea este că nu a avut nici experienţă şi nici calităţile necesare unui antrenor de prima ligă. Am încercat schimbarea târziu. Consiliul de Administraţie trebuia să ia mai repede hotărârea de a-l readuce imediat pe Sorin Cârţu. Părerea mea e că altele erau rezultatele cu Cârţu la Târgu Jiu”, a precizat azi primarul care este un suporter înfocat al echipei gorjene, înainte de a fi unul dintre oficialii clubului ca membru în CA.

Conştient că echipa Are acum nevoie de sprijin, primarul le cere tuturor celor implicaţi în fenomen să fie alături de echipă: „Măcar pe ultima sută de metri să ne mobilizăm şi să strângem rândurile în jurul echipei pentru a ne putea salva. Ne implicăm măcar pe ultima sută de metri toţi, atât conducerea, staff-ul tehnic cât şi jucătorii şi spectatorii. Părerea mea e că împreună vom reuşi să o salvăm de la retrogradare.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: