Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul Vulpe a decis să semneze protocolul USL

Dumitru Vulpe, primarul liberal al comunei Câlnic, a revenit la sentimente mai bune. Edilul local s-a hotărât să semneze protocolul întrucât se pare că nu va mai fi nevoit să colaboreze cu social - democratul Ilie Tatomir, acesta urmând să treacă la UNPR.

“Chiar dacă anul 2011 s-a încheiat fără ca protocolul să fie semnat, cu siguranţă acest lucru se va întâmpla în perioada imediat următoare. Sunt hotărât să semnez pentru că UNPR-ul se laudă deja cu achiziţia lui Tatomir. Probabil că, după plecarea sa, se va alege un alt preşedinte al organizaţiei PSD cu care cred că voi colabora în condiţii civilizate. Nu aveam cum să semnez un protocol cu o persoană care nu mai avea nici o credibilitate nici măcar în rândul membrilor săi de partid”, a declarat primarul comunei Câlnic.

Dumitru Vulpe se aşteaptă ca Ilie Tatomir şi Virgil Popovici, fostul primar, să fie contracandidaţii săi la Primăria Câlnic. “Când am câştigat alegerile am avut cam 8 contracandidaţi. Acum cred că vor fi mai puţini din cauza alianţelor dintre partide. În mod sigur îl voi avea drept contracandidat pe Ilie Tatomir, din partea UNPR, şi pe Virgil Popovici, fostul viceprimar, care deja se laudă prin comună că va candida. Nu mă tem de nici unul dintre ei pentru că la ora actuală am pentru 60% dintre alegători de partea mea”, a mai precizat Vulpe.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: