Prime la UATAA Motru

Salariaţii Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu Apa (UATAA) din Motru au primit şi anul acesta prime de sărbători. Potrivit directorului Ilie Schintee, salariaţii uzinei au primit tichete cadou în valoare de 250 de lei fiecare. Tradiţia primelor de sărbători se păstrează anual.

Alte stiri pe scurt:

Funcţionează Serviciul de Evidenţă de la Tismana

Serviciul de Evidenţă a Persoanei de la Tismana a fost inaugurat ieri în prezenţa conducerii judeţului. Începând de astăzi, aproximativ 7.700 de cetăţeni din oraşul Tismana nu vor mai fi nevoiţi să vină la Târgu Jiu pentru a-şi rezolva problemele legate de actele de identitate. Noul serviciu va funcţiona de luni până vineri, între orele 8.00-16.00, fără a se diferenţia perioadele de primiri şi eliberări acte.

Comercianţii din Hala de Carne, sancţionaţi de veterinari

Comercianţii din Hala de Carne a Pieţei Centrale din Târgu Jiu au fost amendaţi de către Direcţia Sanitar- Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj. Inspectorii veterinari au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3 600 lei şi 10 avertismente verbale pentru deficienţe de manipulare a cărnii şi a produselor din carne.

Mai puţine intervenţii la ISU Gorj în 2010

Raportul întocmit de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj arată că în judeţul nostru în anul 2010 numărul intervenţiilor a scăzut comparative cu anul 2009. În zona de competenţă a ISU Gorj au avut loc 341 evenimente faţă de 480 în anul 2009 reprezentând o scădere de 28,95%. Forţele de intervenţie ale inspectoratului au mai fost alertate în alte 137 situaţii. 

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: