Prime și tichete cadou pentru pădurarii gorjeni

Salariații Direcției Silvice Gorj vor primi, de sărbătorile de iarnă, bonusuri de peste 800 lei. Acestea vor fi acodate sub formă de primă și tichete cadou. Totodată, pădurarii vor primi din partea direcției și o sumă de bani pentru fiecare copil minor.

De aceste bonusuri vor beneficia toți cei 430 de angajați ai Direcției Silvice Gorj, de la unitatea din Târgu Jiu, cât și de la cele 11 ocoale silvice din județ. ”Fiecare salariat va primi 300 de lei în bani, 540 lei sub formă de tichete cadou, iar pentru fiecare copil al salariatului de până în 18 ani acordăm 180 lei. Aceste bonusuri sunt acordate conform Contractului Colectiv de Muncă și le vom vota în perioada următoare”, a declarat Ovidiu Cârstoc, directorul Direcției Silvice Gorj.

Cei peste 400 de salariați vor intra în posesia acestor bonusuri cel târziu în săptămâna premergătoare Crăciunului. Pădurarii mai primesc gratuit și câte un brad de Crăciun.

Bonusurile acordate pădurarilor gorjeni sunt mai generoase decât în anii trecuți. Anul trecut, fiecare salariat avea 250 de lei primă în bani și 450 de lei sub formă de tichete cadou. De asemenea, salariații au primit 150 lei pentru fiecare copil mai mic de 18 ani.

Vizualizări: 993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: