Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primele interpelări de parlamentar ale lui Morega

Dan Ilie Morega a început să bombardeze noua putere cu interpelări şi declaraţii politice. Deputatul liberal i-a scris deja ministrului muncii, Marian Sârbu, pentru a-i cere extinderea aplicării pensiei sociale minime de 350 de lei şi pentru ţăranii din fostele comune necooperativizate. Parlamentarul spune că şi aceşti cetăţeni erau obligaţi înainte de 1989 să încheie cu statul contracte la preţuri de monopol pentru a contribui cu produse animaliere şi agroalimentare. Morega cunoaşte cum stau lucrurile în domeniu pentru că, înainte de 1989, el era unul dintre reprezentanţii statului care se ocupa de strângerea produselor respective.

Actualul deputat al PNL Gorj i-a scris şi ministrului dezvoltării regionale şi locuinţei, Vasile Blaga, pe care îl întreabă dacă are în vedere iniţierea unor măsuri pentru readucerea tinerilor la sat şi ce va face ministerul pentru a stabiliza diferiţi specialişti în mediul rural. Morega se mai arată interesat în interpelările sale şi de crearea unor alternative în zonele monoindustriale, dar şi de continuare a unor proiecte ale căror lucrări au început atunci când PNL era la putere. Parlamentarul i-a scris, în acest sens, chiar premierului Emil Boc, Morega spunând că la întâlnirile pe care le-a avut cu unii primari din colegiul său aceştia i s-au plâns de lipsa fondurilor.

Vizualizări: 62

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: