Primele probleme pentru Bergodi la Craiova

Antrenorul Cristiano Bergodi are parte de primele tensiuni la Craiova deşi încă nu a întâlnit jucătorii. Portarul Mirko Pigliacelli a dezvăluit o situație care nu pare la locul ei în cadrul unui club cu pretenții.

Mirko Pigliacelli a revenit la Craiova după 40 de zile de izolare în Italia, care au fost urmate de 14 zile de carantină în capitala Olteniei. 54 de zile încununate cu un drum cu adevărat de coșmar până în România.

E lesne de înțeles de ce portarul Craiovei s-a arătat afectat în ultima apariție publică. Lucrurile nu sunt tocmai în regulă, cu atât mai mult cu cât cei doi italieni, Cristiano Bergodi și Mirko Pigliacelli, au locuit în același hotel. „Mă întreb de ce s-a ajuns în situaţia asta şi atâtea zile să nu vorbească antrenorul cu tine. De ce în 14 zile nu i-ai dat un telefon? Tu, antrenorul lui!”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Bergodi a recunoscut apoi că nu s-a întâlnit cu jucătorii și a spus că trebuie să își cunoască rapid echipa. „Nu m-am văzut cu jucătorii mei. Prioritatea mea nu este să transfer pe cineva. Prioritatea mea acum este să cunosc bine jucătorii și să fac treabă bună cu ei. Trebuie să fac bine în aceste 8 meciuri. Trebuie să cunosc jucătorii, să îmbunătățim jocul”, a transmis Cristiano Bergodi la Digisport.

Cu toate că se plânge că nu a vorbit nici măcar cu conaționalul și antrenorul său Cristiano Bergodi, Pigliacelli declară că nu are de gând să plece de la echipă.

Vizualizări: 1,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: