Pandurii continuă colaborarea cu scouterul Willy Ngoma

La începutul acestui an Pandurii Târgu Jiu l-a numit în conducerea clubului pe belgianul Willy Ngoma, director de scouting, acesta fiind responsabil cu aducerea unor jucători străini la echipă. Deşi Pandurii nu a avut dreptul de a face transferuri, Ngoma a adus la Târgu Jiu o serie de jucători care au acceptat să se pregătească cu echipa şi să evolueze în sezonul următor.

Pandemia de coronavirus a făcut însă ca antrenamentele să fie suspendate şi toţi jucătorii străini să plece acasă până la reluarea fotbalului. Aceştia vor reveni odată cu reunirea lotului, pe data de 6 iulie, atunci când oficialii clubului au stabilit reunirea echipei.

Directorul sportiv Camilian Floroiu, a precizat că se intenţionează continuarea acestei colaborări pentru scouting de jucători cu Willy Ngoma dar că orice este posibil şi nu se ştie ce rezervă viitorul clubului gorjean. „Am avut discuţii în ultima perioadă pentru jucători cu Willy Ngoma cu care vom colabora în continuare. Este vorba strict de o colaborare pe scouting de jucători cu un om care iubeşte Pandurii mai mult decât iubesc echipa unii localnici. În funcţie de ce se va întâmpla, de programul pentru licenţiere şi de absolut tot ce va urma, vom colabora în continuare”., a spus Floroiu la Accent Tv, lăsând să se înţeleagă că o eventuală revenire a membrilor asociaţi alături de echipă ar putea aduce totuşi o altă strategie de viitor: „Trebuie să fim realişti, pentru că dacă vom reuşi să readucem membri asociaţi alături de noi, poate că lucrurile acestea se vor schimba. Poate dânşii îşi vor dori un alt proiect de management pentru club şi atunci va trebui să ne punem din nou la masă şi să discutăm. Şi, poate, în acel nou proiect de management să nu mai existe nici Will, nici Floroiu, însă este important ca Pandurii Târgu Jiu să continue şi să meargă mai departe.E păcat, suntem oameni care ne punem amprenta pe anumite lucruri pe care le realizăm, şi este păcat să nu lăsam urmaşilor noştri o istorie frumoasă a pandurilor”.

Până la reunirea lotului însă mai este mai mult de o lună şi jumătate, timp în care cei de la Pandurii au de rezolvat probleme mai importante, cum este finalizarea dosarului de licenţiere la care se lucrează în prezent.

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: