Pandurii trebuie să ia licenţa până la finalul lunii mai

Pandurii Târgu Jiu mai are puţin timp pentru a încheia dosarul de licenţiere necesar pentru certificarea clubului în vederea participării în Liga 2 şi în viitorul sezon. Oficialii clubului nu concep ca Pandurii să nu ia licenţa, după ce echipa a reuşit să se menţină în Liga 2, deşi era mai aproape de retrogradare.

În această săptămână Pandurii Târgu Jiu trebuie să finalizeze dosarul pentru obținerea certificării în vederea înscrierii în noul sezon de Liga 2. Oficialii clubului trebuie să prezinte la dosar şi stadionul pe care echipa își va disputa jocurile de pe teren propriu, iar la acest capitol încă se mai aşteaptă un document din partea Primăriei Târgu Jiu.

Clubul Pandurii a contestat, la Prefectura Gorj, decizia Consiliului Local care a votat, la propunerea primarului Marcel Romanescu, respingerea semnării unui alt contract de comodat cu clubul de fotbal local, deşi oficialii de la Pandurii susţin cu nu au solicitat aşa ceva. „Ar fi culmea să se piardă înscrierea în Liga a doua după ce am avut norocul pe care l-am avut şi să nu putem evolua în noul sezon. Vom face toate demersurile pentru a vedea cine sunt cei vinovaţi şi de ce au făcut aceste lucruri. Sperăm să întoarcem acea decizie, sperăm să o rezolvăm în perioada imediat următoare, pentru că am contestat ultima decizie și la Prefectura Gorj. Din păcate, dacă nu vom reuşi, vom juca unde putem, până când lucrurile se vor schimba. Ori își schimbă atitudinea cei care conduc, ori Consiliul Local își va da seama că a fost folosit în atingerea unor scopuri, și, ca să evite mai târziu plata daunelor produse clubului Pandurii, consilierii vor reveni asupra deciziei”, a declarat şeful creditorilor de la Pandurii, Marin Condescu.

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu pot prezenta la FRF contractul de comodat încheiat cu Primăria Târgu Jiu pentru a putea juca pe stadionul Municipal, dar primarul Marcel Romanescu susţine că acesta a expirat.

Pe stadionul de la Târgu Jiu mai joacă şi alte două echipe, ACS Viitorul Târgu Jiu și FCU Craiova 1948, ambele evoluând în următorul sezon tot în Liga 2.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: