Jucător al Craiovei, în depresie după 54 de zile de carantină

Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, este deprimat după cele 54 de zile de carantină, majoritatea făcute în Italia dar şi încă 14 la revenirea în România. La starea de depresia a contribuit şi clubul care nu l-a cautat în perioada de carantină.

Mirko Pigliacelli nu pare în cea mai bună formă după 54 de zile de carantină. Portarul Craiovei a fost nevoit să stea 40 de zile în izolare în Italia, apoi încă 14 zile de carantină la revenirea în România. Italianul abia așteaptă să revină pe terenul de joc, cu atât mai mult cu cât recunoaște că a ținut legătura cu foarte puțini colegi.

Revenit în România după un drum infernal, în care a schimbat patru avioane, portarul italian speră să revină cât mai rapid pe teren, dar mai ales în grațiile fanilor olteni. „A fost carantină, am fost doar în cameră 14 zile. Am stat 40 de zile în carantină în Italia şi dar şi aici şi vreau să merg acasă. Am stat în cameră şi nu am putut să fac nimic”, a declarat Mirko Pigliacelli, care se arată foarte abătut după perioada de izolare în care nu l-a cautat nimeni de la club: „Nu a venit cu mâncare în vizită. Nu am vorbit cu nimeni. Am vorbit doar cu Cosic şi Acka. Altcineva nu m-a sunat şi nu mi-a trimis niciun mesaj”. Nici măcar conaționalul său antrenorul Cristiano Bergodi, care este cazat chiar în același hotel, nu a luat legătura cu portarul de 26 de ani: „Ştiu că este aici, dar nu am vorbit, nu l-am văzut deloc”.

Pigliacelli a fost bine primit în Oltenia, dar mandatul lui Victor Pițurcă i-a adus și răcirea relației cu fanii. Mai întâi a fost trecut pe linie moartă de fostul antrenor, apoi a intrat în conflict cu suporterii.

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: