Gorjeanul Stoenac a confirmat la Craiova

Unul dintre jucătorii care au contribuit la promovarea în Liga 2 a FCU Craiova este gorjeanul Marian Stoenac din Motru. Golgheter al Craiovei în ultimul sezon, fostul jucător crescut  de Minerul Motru recunoaşte că a fost căutat de echipe foarte bine cotate în această perioadă.

Mai multe echipa din liga a doua s-au arătat interesate de transferul atacantului Marian Stoenac de la FC U Craiova 1948. Daniel Opriţa, antrenorul formaţiei CSA Steaua, a dezvăluit că şi el şi-ar fi dorit să-l transfere pe atacantul de 26 de ani al formaţiei lui Adrian Mititelu. Marian Stoenac a mai jucat în Liga 2 cu Minerul Motru, Juventus Bucureşti şi Energeticianul dar şi în Liga 1, cu echipa din Colentina.

El a confirmat că a fost contactat de alte echipe, dar a dezvăluit că îşi doreşte să rămână la Craiova, în special pentru că se simte foarte ataşat de suporterii formaţiei sale: ”Este adevărat că am fost sunat de anumiţi oameni din partea unor echipe destul de bine cotate ale Ligii a 2-a, însă eu mai am contrat până la finalul lunii mai, cu opţiune de prelungire. Sincer, îmi doresc să rămân. Aşa cum am spus mereu, avem condiţii extraordinare şi se poate face performanţă la FCU Craiova. Este foarte frumos să joci pentru o asemenea echipă, cu nişte suporteri minunaţi, care ne însoţesc peste tot în ţară indiferent de distanţă. Mi-aş dori enorm să jucăm pe Oblemenco. Să fim serioşi, odată cu promovarea, ar veni lângă noi şi mai mulţi oameni. Suntem în stare să umplem stadionul, pentru că avem Peluza Sud, care face spectacol la nivel înalt. Ne dau aripi, ca să spunem aşa. Mai sunt şi ceilalţi suporteri, care sper că sunt mândrii de noi. Am dat tot ce am avut mai bun pe teren, împreună cu colegii mei ca să ajungem aici”, a dezvăluit Marian Stoenac pentru Liga2.ro.

În vârstă de 26 de ani, Marian Stoenac a început fotbalul la Minerul Motru şi a mai jucat ulterior pentru Daco-Getica, Cetate Deva, Energeticianul, ACSO Filiaşi şi în vara trecută a semnat cu FCU Craiova. Are deja 12 meciuri în Liga 1 iar principala sa calitate este că loveşte excelent mingea, motiv pentru care este un foarte bun executant al fazelor fixe.

Vizualizări: 1,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: