Primim de la cititori…

·        Domnul Nebunu I. Ioan, din Comuna Câlnic, satul Pinoasa, a trimis pe adresa redacţiei solicitarea de prelungire a abonamentului gratuit la Pandurul şi pentru luna noiembrie. „Solicit aceasta întrucât sunt foarte pasionat să citesc acest ziar, întrucât cele semnalate sunt numai realităţi, după constatările ce le-am făcut”, a precizat cititorul nostru în scrisoarea trimisă redacţiei, în care mai precizează că nu a primit ziarul în zilele de 8 şi 9 octombrie. Răspuns: după cum probabil aţi văzut deja, abonamentul dumneavoastră a fost prelungit.

·        Domnul Pigui Ion, din oraşul Novaci, sat Hirişeşti, pensionar, a făcut de asemenea o cerere de prelungire a abonamentului, aprobată de conducerea ziarului. „Indiferent de orientarea politică a revistei ce cu onoare o editaţi, eu găsesc în conţinutul ei articole, reportaje, analize şi mesaje care corespund realităţii mele sufleteşti”, se arată în scrisoarea domnului Pigui.

·        Domnul Sârbu Florin, din cartierul Polata, municipiul Târgu Jiu, a telefonat ieri redacţiei Pandurul pentru a semnala faptul că reprezentanţii partidelor politice au lipit afişe pe gardul gospodăriei sale, proaspăt vopsit. „Am dat o grămadă de bani pentru vopsea, chiar nu îmi convine. Înţeleg să împartă pliante, dar nu să îşi bată joc de munca mea”, a spus cititorul nostru.

Redacţia

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: