Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primul Consiliu European informal găzduit de România

România găzduiește azi pentru prima oară în istorie un Consiliu European informal. La Sibiu, președintele Klaus Iohannis și ceilalți șefi de stat și de guvern din UE, cu excepția Marii Britanii, vor adopta o Declarație care va pune fundamentele dezvoltării UE în următorii cinci ani.

Președintele Consiliului, Donald Tusk, a dezvăluit luni principalele patru priorități ale Agendei Strategice 2019-2024.
– protejarea cetățenilor și a libertăților, care include și respectarea statului de drept și e
– dezvoltarea economică
– protejarea climei
– promovarea intereselor și valorilor Europei în lume.

E de așteptat ca în interiorul Consiliului European să aibă loc și controverse între liderii populiști, în frunte cu Viktor Orban și șefii de guvern din Polonia și Italia, pe subiecte precum migrația, gradul de îndatorare permis statelor membre, dar și protejarea statului de drept.

Odată Declarația de la Sibiu agreată și semnată de toți cei 27 de lideri, la reuniunea formală din luna iunie a Consiliului European va fi adoptat documentul oficial numit Agenda Strategică a UE.

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: