Muja, primul atac la Iordache

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ninel Muja, a făcut primele comentarii critice la adresa liderului ALDE Gorj, Ion Iordache. Asta după ce Delegația Permanentă a ALDE Gorj a votat marți pentru excluderea lui Muja din partid.

Muja a sugerat faptul că a fost exclus pentru că nu a servit niște interese de afaceri ale liderului ALDE Gorj. “Îi înțeleg frustrările și neîmplinirile domnului Iordache, dar vreau să vă spun că eu sunt vicepreședintele Consiliului Județean Gorj și nu vicepreședinte la Ydail. Acum, fiecare poate să înțeleagă anumite lucruri”, a spus Muja.

Firma Ydail, controlată de familia lui Iordache, are contracte importante cu Consiliul Județean Gorj. Rugat insistent să fie mai concret în acuzațiile pe care le face, Muja a evitat să răspundă. “Nu vreau să comentez lucruri de genul ăsta. (...) Repet, această discuție nu vreau să o comentez. (...) Trageți dvs. concluziile, nu vreau să dau eu un punct de vedere acum”, a spus Muja.

Vicepreședintele CJ Gorj a mai sugerat ceva, și anume că nu a fost un personaj comod pentru Iordache. “Eu sunt o persoană care nu mă înclin decât în fața lui Dumnezeu”, a spus Muja.

Primarul din Rovinari, Robert Filip, cel care a propus excluderea lui Muja, a explicat zilele trecute motivul: activitatea acestuia la partid este ZERO. O acuzație respinsă de Muja. Excluderea acestuia din ALDE va fi valabilă doar după un vot la centru, pentru că Muja este membru în Delegația Permanentă de la nivel național.

Vizualizări: 1,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: