Luptă pentru prima poziţie la judeţ între Turceni şi Rovinari

Echipele din Turceni şi Rovinari  sunt în luptă pentru prima poziţie  a clasamentului de la judeţ, fiind neînvinse în campionat şi ocupând  primele poziţii. Dar şi CS Novaci, a treia clasată, ar putea  ameninţa locul I, pentru că se  află la doar trei puncte de lider. 

Etapa a şaptea din Liga 4 nu programează meciuri spectaculoase, echipele de pe podium având în această rundă misiuni relativ uşoare. Cel puţin liderul, Ştiinţa Turceni, nu va avea un meci greu sâmbătă, cu începere de la ora 13:00, cu una dintre ultimele clasate, Dinamo Inter Stăneşti, echipă care a acumulat doar patru puncte în şase etape. E greu de crezul că liderul neînvins de şase etape ar putea pierde acest meci, la fel cum nici a doua clasată, Jiul Rovinari, speră să nu aibă probleme  şi să îşi strice invincibilitatea în meciul de la Negomir cu Viitorul, o altă echipă care a acumulat doar patru puncte în acest sezon.

Jiul  Rovinari are 14 puncte în clasamentul Ligii judeţene, după patru victorii şi două remize, şi este la doar două puncte de liderul de la Turceni. Un parcurs bun în acest debut de sezon are şi a treia clasată, CS Novaci, echipă  care  are 13 puncte şi un singur eşec în cele şase etape iar duminică va juca acasă cu Internaţional Băleşti.

Cu ambiţii de promovare şi dorinţa de a  nu se îndepărta de podium, Petrolul Bustuchin va juca în etapa a şaptea pe teren propriu cu Vulturii Fărcăşeşti şi va încerca să câştige în faţa unei echipe bune din campionat.

Derby-ul suferinţei este programat în această etapă la Stoina, acolo unde Petrolul din localitate, singura echipă care nu are nici un punct în clasament, va întâlni tot una dintre ultimele clasate, Minerul Mătăsari II care a acumulat totuşi trei puncte.

Galerie foto



Vizualizări: 1,517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: