Victorie la scor pentru junioarele CSM Târgu Jiu

Echipa de junioare III a CSM Târgu Jiu continuă seria de victorii pe teren propriu impunându-se astăzi la scor în meciul cu HCM Torok Râmnicu Vâlcea. Fetele antrenate de Andrei Enache s-au impus clar cu scorul de 38 – 17, după ce la pauză conduceau cu 19 -  8.

Echipa de junioare a CSM Târgu Jiu care activează în Seria E a Campionatului Naţional de Junioare III, a reuşit din nou o victorie în faţa suporterilor de la Târgu Jiu în meciul cu HCM Torok Râmnicu Vâlcea. Fetele conduse de pe bancă de Andrei Enache şi Dan Ilieş au reuşit să încânte numeroasa asistenţă  cu o victorie clară la o diferenţă mare de scor, 38  -  17.  În urma acestui rezultat echipa de junioare a CSM  ocupă locul doi în clasamentul Seriei E,  la două puncte de liderul CS Chimia  Râmnicu Vâlcea.

După meciul junioarelor, de  la ora 14:00, este programat şi meciul echipei de senioare a CSM Târgu Jiu, cu Activ Prahova Ploieşti. Este vorba despre de derby-ul etapei a cincea  din Seria C, Activ Prahova Ploiești ocupând  locul 2 în clasament înaintea acestui meci, la egalitate de puncte cu CSM Târgu-Jiu, ocupanta locului 3.

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: