Victorie pentru ACS Viitorul în meciul cu Farul Constanţa

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit o nouă victorie pe teren propriu în meciul contra constănţenilor de la Farul. Cu toate că echipa lui Ianis Zicu aînceput mai bine jocul, gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Gîrbiţă şi Astafei.

În faţa  a  doar 55 de spectatori care au asistat la meciul din oraşul de la malul Dunării, dintre care 17 fani ai echipei constănţene, gazdele de la ACS Viitorul s-au impus după ce oaspeţii de la Farul au dominat jocul.

Farul a început  mai  bine jocul de la Severin având primul şut pe spaţiul porţii, prin Ionuţ Stoica, dar balonul trimis de aceasta, pe jos, de la 20 de metri, a fost reţinut fără probleme de Bogdan Moga.

În minutul 10 gazdele  au deschis scorul, contrar cursului jocului, pe contraatac, cu un şut din 10 metri al lui Alexandru Gîrbiţă, la firul ierbii, lângă bara din dreapta lui Muţiu.

Din minutul 28 scorul a devenit 1-1,după ce  Alexandru Stoica a executat o lovitură de colţ de la partea dreaptă, iar Viorel Lică s-a înălţat perfect şi a reluat cu capul în plasă, la colţul lung.

Gazdele au reuşit din nou să preia conducerea  pe tabelă în minutul 67,  când  au stabilit şi scorul final, 2-1, după o fază în care Gîrbiţă a centrat din stânga la bara a doua şi Victoraş Astafei a  reluat  cu capul în stânga portarului.

ACS Viitorul a urcat pe locul  7 în clasament,  cu  17 puncte, iaretapa  viitoare va juca din nou pe teren propriu, la Severin, cu Campionii  FC Argeş, meciul  fiind programat miercuri,cu începere de la ora 15:00.

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU - FARUL CONSTANŢA    2-1

Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin - Mehedinţi);

ACS Viitorul: Moga - Dunca, Yabre, Oros (cpt.), Andr. Dragu - Cioiu, Chiorean, Prejmerean, Gîrbiţă (Chelariu 84') - Vas. Pop (Bădăuţă 58'), Astafei (Vl. Rusu 70'). Rezerve neutilizate: Anca-Trip - Porumb, Buia, Zaborowski. Antrenor: Cristian Lupuţ

Farul: Muţiu (cpt.) - Nicola, Cană, V. Lică, Carabela - D. Toma (Doumbia 46'), Antoche - Al. Stoica, Greu (Halep 77'), P. Petre (Kanda 63') - I. Stoica.Rezerve neutilizate: Udeanu - I. Ursu, Băciuţ, Hordouan. Antrenor: Ianis Zicu.

Arbitru: Mihai Amorăriţei (Câmpina); Asistenţi: Ştefan Dumitrache (Palanca - Prahova) şi Bianca Florea (Ploieşti); Rezervă: Costinel Iacob (Craiova); Observatori: Marcel Savaniu (Braşov) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Rezultate şi program etapa  a 11-a

         Sâmbătă, 12 Octombrie

ACS Viitorul Târgu Jiu - Farul Constanţa       2-1

Ripensia Timişoara - CS Mioveni          0-5

Metaloglobus Bucureşti - Turris Oltul Turnu Măgurele   1-0

         Duminică, 13 Octombrie

Sportul Snagov - Universitatea Cluj      14:30

FK Csikszereda - Pandurii Târgu Jiu    17:00

Petrolul Ploieşti - Daco-Getica Bucureşti       19:30

         Miercuri, 6 Noiembrie

Campionii FC Argeş - CSM Reşiţa - AMÂNAT       14:00

SCM Gloria Buzău - ASU Politehnica Timişoara - AMÂNAT   14:00

UTA Arad - Concordia Chiajna - AMÂNAT    14:00

Dunărea Călăraşi - Rapid - AMÂNAT   14:00

Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: