Primul meci „acasă”, la Severin: Pandurii învinşi, suporterii fericiţi!

Pandurii au fost învinşi de Steaua Bucureşti în primul meci considerat acasă, jucat la Severin, pentru că stadionul din Târgu Jiu va fi demolat începând de luni, 19 iulie. Echipa lui Edi Iordănescu nu a putut face faţă formaţiei lui Mirel Rădoi, în poarta lui Mingote fiind înscrise trei goluri. Pandurii nu au fost bine primiţi pe Stadionul din Severin, unde suporterii s-au purtat de parcă Steaua era echipa gazdă. Practic, a câştigat echipa preferată a spectatorilor.

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Alex Chipciu (min. 28, 52) şi Jugurtha Hamroun (min. 64), dar a ratat şi alte ocazii de gol, cea mai importantă fiind bara lui Gregory Tade (min. 35). Pandurii a pierdut pentru prima oară după şapte ani pe teren propriu în faţa Stelei. Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, a fost impresionat de "şeptarul" campioanei: "Primele două goluri au fost din două execuţii extraordinare ale lui Chipciu, care e un jucător atât de hulit, dar de mare valoare. El a rupt echilibrul".

La meci au asistat 12.800 spectatori, cei mai mulţi fiind acolo pentru echipa lui Mirel Rădoi, pandurii fiind primiţi ostil la Severin, noua casă dat fiind că stadionul din Târgu Jiu va fi demolat. "La cum a trăit publicul meciul... se ştia că Steaua e o echipă iubită aici. Sperăm ca pe viitor să câştigăm publicul de aici, să fie alături de noi mai mult, să ne susţină, să nu simţim că jucăm pe teren neutru", a declarat Iordănescu. Antrenorul a felicitat Steaua şi le-a transmis jucătorilor săi că mai e mult de muncă. "Avem mult de muncă, trebuie să construim, să muncim, sunt fluctuaţii mari de pregătire de la un jucător la altul. Conjunctura nu e deloc favorabilă pentru noi. Am pierdut foarte mulţi fotbalişti, pauza a fost una scurtă, a trebuit să ne mişcăm foarte repede să umplem golurile şi nu am reuşit asta. Avem de muncă şi trebuie să ne mai completăm unde avem nevoie. Am tot strigat în perioada de pregătire că mi-e greu să lucrez cu 13-14 jucători, pentru că ştiam că se va întâmpla asta dacă nu avem toţi jucătorii la pregătiri", a precizat Edi Iordănescu.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: