Primul turneu baschet la Târgu Jiu

În perioada 10-12 septembrie va avea loc, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, un prim turneu de meciuri amicale organizat de echipa locală de baschet. La acesta vor participa CSM Târgu Jiu, Steaua București și SCM U Craiova, iar vineri, 10 septembrie, are loc şi prezentarea echipei de baschet a CSM.

CSM Târgu Jiu va organiza, în perioada 10-12 septembrie, un puternic turneu de baschet masculin cu participarea echipelor din Liga Națională, Steaua București și SCM U Craiova, a informat csmtargujiu.ro. Cu ocazia acestui turneu de meciuri amicale va avea loc și prezentarea lotului echipei de baschet seniori cu care clubul gorjean va aborda sezonul 2021-2022 din LNBM.

Cele două echipe invitate sunt două formaţii cu obiective importante la nivelul Ligii Naționale. La turneul organizat de clubul gorjean și-a anunțat participarea și gruparea bulgară Akademic Plovdiv, dar, din cauza numeroaselor probleme de lot pe care le întâmpină în această perioadă echipa din Bulgaria, oficialii clubului bulgar au decis să nu mai participe la turneul de la Târgu Jiu.

Turneul este un bun prilej pentru antrenorul Jordanco Davitkov de a-i testa pe jucătorii veniți în această vară la Târgu Jiu, chiar înaintea debutului noului sezon din Liga Națională.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: