Prins de trei ori cu droguri la el

Un tânăr de 25 de ani din Rovinari a fost condamnat la zece luni de închisoare pentru consum de droguri. Sentința Tribunalului Gorj din 9 decembrie nu este definitivă.

Tânărul este acuzat de trei fapte de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fiind depistat de organele de poliție în zilele de 29.09.2019, 06.12.2019 și 12.12.2019 având asupra sa cantitățile de 0,20 g, 6,68 g, respectiv de 0,89 g cannabis pentru consum propriu, fără drept.

Prima dată, pe 29 septembrie 2019, bărbatul a ajuns în atenția polițiștilor pentru că făcea scandal într-o sală de jocuri din Rovinari. “La fața locului a fost identificat inculpatul, iar în urma unui control corporal efectuat asupra sa a fost găsit un grinder de culoare mov, gravată pe capac cu o frunză de cannabis și inscripția „High Quality Designed in Amsterdam”, în interiorul căreia se afla cantitatea de 0,20 g resturi de vegetale, de culoare maronie”, se arată în rechizitoriu.

Tânărul nu s-a cumințit. Pe 6 decembrie 2019, a fost reclamat de un localnic din Rovinari că și-a însușit un parfum din mașina luni. Tânărul a fost dus la poliție, asupra sa fiind găsite mai multe fragmente vegetale și un grinder din material plastic transparent care au fost ulterior examinate pentru a se stabili dacă reprezintă substanțe stupefiante sau psihotrope. Era din nou vorba de cannabis.

Tânărul a recunoscut din nou și furtul parfumului, și faptul că este consumator de droguri.

Pe 12 decembrie 2019 a recidivat, în timp ce era în incinta Spitalului Orașului Rovinari, unde s-a manifestat agresiv verbal față de persoanele prezente, afirmând totodată că deține droguri asupra sa.

“Din buzunarul interior al gecii acesta a scos o pungă din material plastic în care se aflau fragmente vegetale despre care a afirmat că sunt droguri și care a fost predată organelor de politie prezente”, se mai arată în rechizitoriu.

Dacă sentința din 9 decembrie rămâne definitivă, tânărul va face închisoare cu executare.

Vizualizări: 12,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: