Filmată în baie și apoi șantajată

Calvar pentru o tânără din județul Gorj care a fost filmată, pe furiș, în baie, în timpul unei petreceri organizate într-un apartament din Turceni.

După ce a consumat mai multe pahare de alcool, fetei i s-a făcut rău, așa că a vrut să facă un duș cu apă rece.

Gazda petrecerii, un bărbat de 33 de ani, a intrat peste tânără în baie, unde a stat aproape 20 de minute. Când și-a revenit, tânăra a părăsit în grabă apartamentul bărbatului.

După acest episod din luna mai, anul trecut, bărbatul i-a cerut fetei să iasă la întâlnire cu el, astfel va da în vileag o înregistrare video compromițătoare care „i-ar putea face mult rău” dacă i-ar arăta-o prietenului ei.

În ciuda insistențelor bărbatului, fata a refuzat propunerile acestuia. Furios, individul a creat un cont pe Facebook și a trimis filmarea. Mai întâi iubitului fetei și apoi părinților acesteia.

Bărbatul a fost dat pe mâna autorităților și trimis în judecată pentru șantaj. Fata le-a spus anchetatorilor că „a auzit când a intrat cineva în baie, moment în care și-a mascat zonele intime, după care a observat că persoana respectivă era inculpatul P.M, care a luat dușul și i-a turnat apă rece pe corp și pe cap, neconformându-se solicitărilor ei de a stinge becul și de a părăsi baia”. A mai spus că la momentul respectiv nu a știut că inculpatul a filmat-o dezbrăcată.

Bărbatul a fost condamnat inițial la 10 luni de închisoare cu amânarea pedepsei, însă procurorii au contestat sentința. Curtea de Apel Craiova l-a condamnat, miercuri, la 1 și 6 luni de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 3 ani.

Individul va trebui să achite daune morale de 15.000 de lei, tânăra fiind afectată de cele întâmplate. În ziua în care a fost trimisă filmarea, fata a ajuns pe perfuzii, la spital.

Vizualizări: 14,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: